Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'INDEPENDENT ESCALFA MOTORS DE CARA A DIUMENGE

La pàgina sencera d'esports, dedicada

Primer Equip

Els grans partits mereixen grans espais a la premsa. Això mateix han pensat a la redacció de L'Independent de Gràcia, el gratuït setmanal per excel·lència de la nostra Vila. Tota la pàgina d'esports del periòdic va dedicada a la prèvia del vital partit entre l'Europa i L'Hospitalet. Les penyes del club gracienc també fan aquí la seva particular aposta.

 

A poques hores per la visita del líder al Nou Sardenya, L'Independent -que arribarà als carrers graciencs avui al matí- ha dedicat, monogràficament, la seva pàgina d'esports a parlar d'aquest trascendental duel entre dos equips molt diferents però que estan protagonitzant una campanya orgullosa pels seus aficionats en funció de les exigències per pressupost i potencial.

 

Primer Equip
Pàgina d'esports del número 330 de L'Independent

 

 

Un interessant article del periodista Èric Lluent posa al lector en situació de cara a les connotacions que envolten un duel de per sí interessant però que arriba envoltat de certs components que l'han fet encara més "mediàtic" i molt esperat des de fa mesos pels europeistes. Els presidents de les quatre penyes catalanes de l'Europa fan també la seva "porra". La pàgina tanca amb una mini-entrevista a Ramon Gatell, protagonista estelar del darrer partit al Nou Sardenya. Podeu llegir aquesta pàgina d'esports i tot L'Independent sencer fent 'clic'  AQUÍ.

 


acidH TEB FederacioAcell