Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA, "ON TOUR" AL 33

Protagonistes al viatge del 'FutbolCat'

Primer Equip

El programa 'FutbolCat', que resumeix el més destacat de la jornada futbolística dels equips catalans de Segona A, Segona B, Tercera Divisió i altres categories, dedica cada setmana un especial "on tour" a un equip. Diumenge el protagonista va ser l'Europa i el duel amb L'Hospitalet, així com l'estrena del seu periòdic.

 

Aquests reportatges del programa presentat pel periodista Jordi Sunyer tracten d'ubicar els diferents equips de Tercera dins el mapa, explicant la seva situació geogràfica, com accedir-hi en transport privat i públic i cobrint més àmpliament el partit que disputen respecte altres resums de la jornada. Aquesta setmana l'escollit va ser l'Europa i la matinal de diumenge, en general, no podia haver sortit més rodona per aparèixer a TV.

 

Primer Equip

Primer Equip
Algunes captures de les imatges del Canal 33 en el seu "tour" per Gràcia

 

 

La peça d'informació del programa del Canal 33 comença situant la Vila de Gràcia a nivell geogràfic i dins el seu context històric. Un cop arribats al Nou Sardenya, el periòdic L'Escapvlat pren protagonisme, ressaltant la seva estrena històrica. El reportatge segueix amb el resum del gol i de les millors ocasions d'un partit que ha passat a la història i que ha reforçat el prestigi de l'Europa aquesta temporada. Podeu veure'n la peça a Europa TV. 

 

Video Especial de l'Europa al Canal 33

 


acidH TEB FederacioAcell