Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UN DIUMENGE RODÓ

L'Europa va signar una matinal memorable

Primer Equip

Un dia perfecte. Així de rodó va ser el diumenge 14 de febrer pel Primer Equip i per l'europeisme. Els jugadors van regalar sobre la gespa tones de fe i fidelitat a una afició que està començant a rebre compensació per vuit anys de patiment i frustracions. L'equip de Dólera acapara elogis en una temporada il·lusionant i renovadora de sentiments.

 

Ni en un guió meticulosament escrit i planificat pel més europeista de tots hauria sortit millor la pel·lícula del "14-F", un dels dies que prendrà protagonisme per mèrits propis en el record de la present temporada, acabi com acabi. L'europeisme esperava, motivat, el partit de l'any contra un gairebé intractable i inderrotable líder. Paral·lelament, l'entitat estrenava un periòdic premonitori: amb el capità Àlex Delmàs a la portada i entrevistat en pàgines interiors, justament el mateix jugador que transformava el gol de la victòria.

 

Primer Equip

Primer Equip
Cròniques en paper i en digital de Sport i Mundo Deportivo

 

 

Però les bones sensacions que desperta l'equip gracienc, principalment al seu estadi (on ha aconseguit recuperar la fama de fortí dels anys 90), no només és un sentiment de l'entorn europeista, sinó del món del futbol català en general. Una plantilla de "desconeguts", amb un tècnic novell a la categoria, ha estat curiosament l'encarregada de reactivar la il·lusió dins l'europeisme, després de projectes amb bones intencions i grans noms que, per un motiu o altre, no van fructificar. Ara, quan l'entorn esperava a l'estiu menys èxits que en altres temporades, ha arribat un cop d'aire fresc a una entitat que el necessitava i feia temps que el buscava.

 

 

Primer Equip
Cartell especial del partit de diumenge

 

 

Les cròniques dels diaris Sport, El 9 i Mundo Deportivo no escatimen elogis a l'equip, al partit de diumenge i a la gairebé impecable trajectòria dels escapulats a casa, on no han perdut cap partit, generant un registre històric només superat fa gairebé 40 anys. El protagonista de la matinal, Àlex Delmàs, va ser entrevistat també pel periodista Toni Castro a COM Ràdio (es pot escoltar l'entrevista al menú d'àudio de l'apartat multimèdia de la web o al reproductor en portada sota el vídeo d'Europa TV). Durant la setmana passada, un cartell especial pel duel contra L'Hospitalet convidava a deixar de somiar en guanyar a un líder intocable. El somni es va convertir en una dolça realitat.

 


acidH TEB FederacioAcell