Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DÓLERA: "LA TIRADA MEDIÀTICA DE L'EUROPA ÉS MOLT FORTA"

El Prat Ràdio entrevista Pedro Dólera

Dolera

Tal com va tenir lloc en la prèvia del duel Europa-Prat de la primera volta del campionat de lliga, El Prat Ràdio ha tornat a entrevistar el tècnic escapulat Pedro Dólera per analitzar la trajectòria de l'equip gracienc a aquestes alçades de temporada i també per parlar de com és d'especial el partit d'aquest diumenge al Municipal Sagnier, un duel ple de retrobaments.

Pedro Dólera a El Prat Ràdio


El periodista José David Muñoz va entrevistar llargament al tècnic escapulat a El Prat Ràdio, de forma excepcional, donat que als entrenadors rivals de l'AE Prat se'ls dedica setmanalment només 5 minuts. Dólera va estar gairebé 20 parlant de la temporada i de les sensacions que li desperta el duel contra el Prat. El tècnic afirma que "estic molt content per com va la temporada, estem molt propers a aconseguir ja l'objectiu de la permanència". Respecte el canvi de dinàmica de la temporada en comparació amb altres anys, l'entrenador dels graciencs ressalta que "la gent et diu que el club està vivint un canvi, que la gent està molt bolcada i que omple més el camp que altres anys. Ens hem fet molt forts a casa i nosaltres esperem donar alegries fins al final". Relacionat amb el nou 'boom' europeista, el tècnic va declarar que "la tirada mediàtica de l'Europa és molt forta i no té res a veure amb el que havia viscut anteriorment".

"Anem aquest diumenge a un dels camps més difícils de la lliga. Ara mateix el Prat està en PlayOff i és el favorit per guanyar aquest partit, tot i que intentarem que això no passi". Preguntat sobre la baixa de Cirio, exescapulat, a les files del Prat, Dólera va comentar que "El Prat no depèn de Sergio Cirio. Ens ho posaran molt difícil jugui qui jugui". L'entrenador de l'Europa visitarà aquest diumenge el seu exequip i l'equip de la seva ciutat per primera vegada com a entrenador. En aquest sentit, Dólera té "ganes de veure'm allà i passar-m'ho bé amb el partit. És l'equip del meu poble i això sempre és especial".

"M'agradaria que el Prat tingués la millor entrada de la temporada. Seria bo per un partit interessant on tots dos buscaran el triomf", afirma Dólera, qui pronostica un resultat de 1-2 pel seu equip. L'entrevista completa la podeu trobar a l'arxiu d'àudio del menú 'Multimèdia' de la web oficial (columna lateral esquerra) o bé al reproductor d'àudio insertat a la part superior, dins aquest mateix article.

acidH TEB FederacioAcell