Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

"NO ÉS UN SOMNI"

L'editorial de L'Independent, pels escapulats

Primer Equip

El gran partit de l'Europa contra L'Hospitalet del passat diumenge ha merescut l'editorial del diari L'Independent que surt avui als carrers graciencs. En aquesta editorial es convida a públic i jugadors a creure en les possibilitats reals d'aspirar a cotes més altes que la permanència. El batejat pel setmanari gracienc com "mètode Dólera", funciona.

 

A aquestes alçades i després d'utilitzar-se moltes vegades com a recurs de premsa i com a terme descriptiu, el concepte "mètode Dólera" està molt integrat ja en l'imaginari col·lectiu. No obstant, pocs recorden que l'inventor del concepte és L'Independent, un periòdic que creu fermament en les possibilitats reals de l'equip de fer una gran temporada històrica contra pronòstic.

 

Primer Equip
La columna dedicada a l'Europa

 

 

 "Deixem de somiar i diguem-ho ben alt. Aquest és l'any de l'Europa i el somni de disputar una promoció d'ascens a Segona B s'ha convertit, a aquestes alçades de la temporada, en una realitat més que factible". Així comença l'editorial del número 331 del setmanari de la Vila de Gràcia. El text repassa el canvi radical de l'Europa d'aquesta temporada i afirma que "els vilatans que veuen els partits des de la grada juguen un paper protagonista. El d'estar a la reraguarda animant l'equip i transmetent encara més il·lusió a uns jugadors molt joves que estan a punt de fer història". Podeu llegir-ne l'editorial sencera a la pàgina 2 del PDF online del número d'aquesta setmana de L'Independent, fent 'clic' a l'enllaç inferior.

 

 

Article Llegeix l'editorial de L'Independent

acidH TEB FederacioAcell