Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DIFÍCILS DE GUANYAR

Només dues derrotes en catorze partits

Primer Equip

El Primer Equip de l'Europa s'ha convertit en un dels equips més difícils de superar en aquesta lliga. L'equip gracienc només ha perdut dos partits dels darrers catorze i tots dos sense merèixer marxar de buit. La plantilla ha aconseguit consolidar-se com un bloc treballat i que desperta reconeixements pel seu tracte del joc.

 

Derrotes per la mínima a Llagostera (després de fallar un penal i merèixer l'empat) i a Sant Boi de Llobregat (amb una pilota al pal i dominant la segona part). Són les dues úniques punxades de l'equip de Pedro Dólera en els darrers tres mesos i mig. L'equip gracienc, que només ha patit una derrota al 2010 i en tota la segona volta, ha igualat, curiosament, els números inicials de la primera volta.

 

Amb l'equip encara per madurar, en les primeres set jornades, fins a l'Europa-Prat, els escapulats van guanyar tres partits, en va empatar un i van perdre'n tres més (10 punts en total). Ara, a la segona volta, l'equip ha guanyat dos, ha empatat quatre i només n'ha perdut un (10 punts també). Aquells deu punts de l'inici de lliga van ficar l'equip entre els quatre primers de la lliga i ara, entre gener i febrer, han servit per aproximar-se al tercer i quart classificat. Només dos equips (L'Hospitalet i Reus) presenten un balanç de derrotes tan baix en els darrers 14 partits.

 

 

Article Tots els resultats a la Lliga

acidH TEB FederacioAcell