Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

INFERMERIA BUIDA

Tots els jugadors entrenen amb normalitat

Primer Equip

Bones notícies pel cos tècnic del Primer Equip, que podrà comptar pel treball setmanal d'entrenaments amb la totalitat de la plantilla escapulada. Juli, Ivan Álvarez i Xavi Roca abandonen la infermeria i s'incorporen (progressivament) al treball general de grup. Aquest cap de setmana només Ramon Suàrez, per sanció, serà baixa segura.

 

L'acumulació de targetes groges del pivot defensiu escapulat impedirà que Ramon Suàrez pugui prendre part del partit Europa-Blanes de diumenge. Les bones notícies, però, arriben des de l'infermeria, la qual abandonen Juli, Ivan Álvarez i Xavi Roca. Si bé el retorn als entrenaments no serà a un ritme potent des de bon començament, bé és cert que els jugadors poden estar a disposició de ser convocats quan el cos tècnic ho consideri oportú.

 

Primer Equip
Una imatge de l'Europa-Cassà amb Ivan Álvarez i Xavi Roca jugant junts

 

 

Especialment bona és la notícia per dos dels jugadors, Juli i Xavi Roca, dos jugadors amb llargues lesions i que encara no han disputat cap minut en el que portem d'any 2010 amb la samarreta escapulada. El retorn d'Ivan Álvarez al grup cau com un anell al dit donada la baixa de Suàrez, donat que la demarcació a ocupar és la mateixa sobre el rectangle de joc.

 

 

Article Així eren les lesions

acidH TEB FederacioAcell