Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EN PRINCIPI, NOMÉS UN COP

La lesió de Nefta no sembla tenir perill

Primer Equip

Al tram final del partit contra el Blanes, una acció en temps afegit va deixar preocupats als socis i seguidors europeistes en un partit en que tot estava controlat esportivament amb un 3-0 al marcador. Nefta va haver de sortir del terreny de joc per una lesió que no sembla greu. En principi, i a falta de noves proves, el jugador tan sols té un fort cop.

 

Sense venir al cas, en una zona fora de perill, per darrere i sense justificació, Nefta va rebre, al primer minut afegit al temps reglamentari, una forta entrada al turmell de la seva cama dreta per part del lateral del Blanes. L'acció va deixar KO a l'habilidós jugador gracienc. Tant és així que Nefta no va poder sortir del terreny de joc pel seu propi peu, donat que no podia gairebé ni recolzar-lo al terra.

 

Primer Equip
Moment del partit de diumenge en que Nefta és retirat del terreny de joc
pel fisioterapeuta Marcel Ugas i pel capità de l'equip, Àlex Delmàs

 

 

El jugador amb més minuts disputats aquesta temporada a les files de l'Europa feia patir en aquells moments a la parròquia gracienca. Un cop finalitzat el partit, Nefta va ser tractat per Marcel Ugas, fisioterapeuta de l'equip, qui va fer-li les primeres observacions i va tractar el turmell del jugador amb cremes recuperadores i assegurant amb un embenat la part afectada. Tot sembla indicar, a falta de les observacions d'avui i demà, que el jugador només té un fort cop al turmell. Possiblement, i si res diu el contrari, el jugador podria fins i tot arribar en condicions òptimes a la jornada d'aquest proper cap de setmana. A l'article de "La Prèvia" del proper divendres, ceeuropa.cat oferirà detalls sobre l'estat del jugador.

 

acidH TEB FederacioAcell