Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

GUANYAR MÉS A FORA, L'ASSIGNATURA PENDENT

Només dues victòries en tot el campionat

Primer Equip

La temporada de l'Europa és (en comparativa a la seva evolució durant el segle XXI) indubtablement positiva. No obstant, l'equip presenta una clara bipolaritat al campionat en mostrar-se com un equip molt potent en victòries a casa i poc consistent en triomfs collits a domicili. Tot i això, la mitjana anglesa manté l'Europa viu pels grans objectius.

 

Fa gairebé tres mesos que l'equip gracienc està a 4 o 5 punts del PlayOff d'ascens (segons la jornada). Un cop gairebé assegurada la permanència de forma virtual, l'equip, il·lusionat per una bona campanya global -només sis derrotes encaixades parlen bé de la resistència de la plantilla-, ha fixat les darreres jornades del campionat com un repte per tal de seguir mantenint engrescada l'afició quantes més setmanes millor, donat que l'Europa és l'únic equip de la zona alta sense cap pressió per haver d'obtenir "a la força" cap classificació per la promoció d'ascens o estar obligat de situar-se a tocar.

 

Acabi com acabi la lliga 09/10, serà clarament la temporada del canvi, de la recuperació de la grandesa del club dins la categoria. No obstant, si deixem l'objectiu bàsic de la permanència en un segon pla, un cop demostrat el potencial de l'equip i les ganes de voler "liar la troca" una mica fins al final de lliga, una assignatura pendent suposa l'únic petit obstacle a aquesta nova missió: guanyar fora de casa. Ara que els objectius de l'equip fins al final de temporada passen per seguir agradant al seu públic, mostrant actitud i compromís fins al final, bé és cert que les punxades dels rivals més directes a la zona alta poden convertir als escapulats en els 'tapats' de la part noble de la taula d'aquí al final. Per intentar retallar distàncies, però, caldrà millorar la mitjana anglesa i començar a comptar les visites a domicili per triomfs. 

 

acidH TEB FederacioAcell