Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'AUTOCAR DE L'EUROPA COL·LISIONA SORTINT DE MANRESA

Sense ferits en un xoc contra un turisme

Accident

La victòria de l'Europa a Manresa va ser accidentada en el retorn de l'equip a Gràcia. Només sortir de la zona esportiva del Congost, l'autocar de l'Europa va impactar contra un turisme a la rotonda de la C-55 que divideix la senyalització a Barcelona de la senyalització cap a Vic i Berga. Ni el passatge del cotxe (una mare jove i la seva filla petita, situada al seient de darrere) ni cap membre de l'expedició escapulada a l'autocar van resultar ferits.

En un canvi d'orientació per agafar la C-55 direcció Barcelona, l'autocar que portava al Primer Equip de l'Europa, al cos tècnic, delegat i premsa del club va saltar-se un Stop impactant al lateral dret d'un turisme, fet que va provocar l'arrossegament del turisme fins pujar sobre un voral esquivant, per sort, una altra senyalització que podria haver impactat contra el vehicle. Tant el turisme com l'autocar circulaven a una velocitat molt moderada, fet que va ajudar a deixar l'accident en un simple ensurt, sense ferits, lamentant només els danys materials (part frontal de l'autocar i lateral i vidres del turisme).

Després de prop d'una hora d'aturada (arribada dels Mossos, tramitacions, etc.) l'autocar de l'Europa, sense la part frontal, va poder continuar la seva marxa. Curiosament, un altre accident entre dos vehicles a l'alçada de Sant Vicenç de Castellet va provocar retenció a la C-55, fent arribar l'expedició de l'Europa (que ja anava tard) a l'estadi Nou Sardenya vora tres quarts d'onze de la nit.

Accident
Estat del frontal de l'autocar després del xoc contra el turisme
Accident
El tècnic gracienc, a l'esquerra, observa la inspecció dels Mossos

acidH TEB FederacioAcell