Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

AMISTÓS INTERNACIONAL AQUESTA NIT AL NOU SARDENYA

Visita a l'estadi del FF Kalmar suec (21 h.)

Primer Equip

El Nou Sardenya torna a acollir aquesta nit un partit amistós internacional. Després de la visita, ara fa uns anys, de l'equip holandès del Fortuna Sittard, ara és el torn pel FF Kalmar, equip de la ciutat sueca del mateix nom i que presentarà una barreja de jugadors titulars i reserves. Els suecs es troben a Catalunya fent un petit stage d'hivern.

 

No cal anar gaire lluny per recordar l'última vegada que el conjunt gracienc s'ha vist les cares amb un combinat forani. Aquest estiu, durant la pretemporada i en partit disputat al Miniestadi, l'Europa va jugar contra la selecció de la Índia. No obstant, el darrer amistós internacional de l'Europa a nivell de clubs va tenir lloc el dia 11 de gener de 2007 al CAR de Sant Cugat. El conjunt llavors entrenat per Manolo Márquez va veure's les cares amb un equip de primer nivell europeu en aquell moment, l'esquadra italiana de l'Udinese (derrota per 1-2). No obstant, pel que fa als partits disputats sobre la gespa artificial del Nou Sardenya, el darrer compromís internacional data del 12 de gener de 2005, quan l'Europa va empatar (1-1) amb el Fortuna Sittard.

 

Primer Equip
Una jugada del FF Kalmar contra el Feyenoord

Primer Equip
Imatge del darrer duel amistós internacional. Aquest estiu contra la Índia

 

 

Tres anys després del darrer amistós i cinc després de l'últim disputat a Gràcia, arriba el torn pel primer duel internacional de la segona dècada del segle XXI pel conjunt escapulat. L'equip de Pedro Dólera jugarà avui, a partir de les 21 hores (entrada gratuïta) contra un equip barrejat entre jugadors de la primera plantilla i reserves a prova del club de Suècia. 

 

acidH TEB FederacioAcell