Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DESESTIMAT EL RECURS DE L'EUROPA PEL "CAS PERALTA"

El Club accepta la decisió final del recurs

Cas Peralta

La Federación Española de Fútbol (RFEF) ha desestimat el recurs d'apel·lació de l'Europa per la sentència desfavorable, en segona instància, del "Cas Peralta". El resultat final de L'Hospitalet-Europa de la primera volta, queda tal com estava, amb un 2-0 pels locals. El club, però, lamenta la desacreditació pública de la Federació Catalana per part de la RFEF.

 

La notícia va ser publicada per la premsa a finals de la setmana passada, però no va ser fins ahir dilluns a la tarda que el Club Esportiu Europa va rebre la comunicació oficial de la RFEF a les oficines del carrer Secretari Coloma. Poques hores més tard, el president de l'entitat, Guillaume de Bode, intervenia en directe al programa "Sempre Endavant" de Ràdio Gràcia  (107.7 FM) per explicar la reacció del club davant tal decisió.

 

Segons de Bode, la notícia "potser era esperada en clau negativa pels darrers comentaris que haviem rebut. en les darreres setmanes. Nosaltres estem enmig d'una baralla política entre la Federació Catalana i la Federació Espanyola. És sorprenent quan el mateix jugador reconeix no tenir la fitxa en regla". Preguntat sobre la Federació Catalana, el president europeista creu que "el costum de fer els tràmits per telèfon entre els anys que porten de relació les dues federacions fa que no hi hagi papers escrits. En aquest cas aquest costum no s'ha respectat perquè hi ha pressions extraesportives i a nosaltres ens ha agafat pel mig".

 

Sobre quina decisió final prendrà l'Europa, de Bode afirma que "estudiarem la situació amb més calma. Penso que la Federació Catalana de Futbol hauria d'actuar també per la seva banda. Això pot crear un precedent estrany. Si la Federació Catalana amb la seva secretaria i els seus comitès poden ser desautoritzats tan fàcilment des de Madrid, jo em pregunto, què decidim aquí a Catalunya?". En aquest sentit el màxim mandatari gracienc considera que "som un club que no necessita aquests punts. Normalment això t'ho has de jugar al camp. Jo el que espero és que la Federació Catalana de Futbol demani explicacions a l'espanyola".

 

L'entrevista sencera la podeu escoltar al "Sempre Endavant", fent clic AQUÍ

acidH TEB FederacioAcell