Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

JOSU ES PERDRÀ EL QUE RESTA DE TEMPORADA PER LESIÓ

El jugador pateix trencament de menisc

Primer Equip

El gracienc Josu Rodríguez, baixa la darrera jornada per lesió, ja sap que s'haurà de perdre a la força el que resta de temporada. L'extrem escapulat pateix un trencament de menisc al genoll de la cama esquerra amb possible afectació als lligaments de la mateixa zona de la lesió. El jugador serà operat en els propers dies tot pensant en la pretemporada.

 

Les males sensacions s'han acabat confirmant i Josu s'haurà de perdre el que resta de temporada. La lesió, si bé no és de tractament de llarga durada, sí que suposa una baixa determinant a aquestes alçades de lliga amb només nou jornades en joc. El jugador, format a la pedrera gracienca, haurà de passar també una prova per determinar si té afectats els lligaments d'aquest genoll.

 

Primer Equip
Josu, entrevistat pel programa "Sempre Endavant" ahir a la nit

 

Tots els detalls de la lesió al "Sempre Endavant"
 
Josu Rodríguez serà un dels protagonistes del proper dilluns al programa "Sempre Endavant", l'espai d'actualitat del Club Esportiu Europa a Ràdio Gràcia (107.7 FM). El programa -de 19 a 20 hores- comptarà amb les declaracions del jugador escapulat i les valoracions mèdiques de Marcel Ugas, fisioterapeuta de l'equip gracienc. Josu va atendre a Gerard Costafreda, membre de la redacció del programa, al descans del partit amistós de l'equip contra el Kalmar d'ahir dijous.

acidH TEB FederacioAcell