Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA SUPERA ELS PUNTS DE LES DARRERES NOU LLIGUES

No es pujava dels 50 punts des de la 00/01

Primer EquipLa victòria d'ahir de l'Europa contra el Vilanova suposa un registre històric en aquest segle a banda d'un gran triomf gracienc. Per primera vegada des de la temporada 00/01, el Primer Equip supera els 50 punts a la taula classificatòria amb encara 21 punts en joc. En aquella primera lliga del segle es va arribar fins als 63 en total.

 

Aquests 63 punts li van valer a l'Europa disputar la darrera promoció d'ascens de la seva història. Des de llavors, el conjunt gracienc no ha superat mai la barrera dels 50 punts (que s'han obtingut com a màxim numèric en dues temporades) i fins i tot ha viscut un descens de categoria. Sense comptar la temporada a Primera Catalana -parlem de xifres de Tercera-, l'Europa actual presenta les millors dels darrers anys en una divisió estatal.

 

La temporada següent al PlayOff, la 01/02, l'Europa es va salvar al darrer segon del darrer partit de lliga, contra l'Esport Badaloní. L'equip es va salvar amb 46 punts. Els 45 punts de la temporada 02/03 també van deixar l'equip a la zona baixa i els 42 de la 03/04 va abocar el club gracienc a Primera Catalana. Des del retorn a la Tercera Divisió, l'Europa ha sumat 50 punts les temporades 05/06 i 07/08, 44 la 06/07 i 48 en la darrera de l'any passat.

 

L'equip de Pedro Dólera ha superat ja els 50 (suma actualment 51 punts) amb el plus que la lliga encara no ha finalitzat. De fet a la categoria li queden 21 punts per disputar. El rècord del segle, amb 63, es troba a gairebé només la meitat d'aquests punts (12).

acidH TEB FederacioAcell