Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DÓLERA: "AIXÒ DE A CASA I A FORA PER MI NO EXISTEIX"

No es pujava dels 50 punts des de la 00/01

Primer EquipAprofitant la roda de premsa posterior al partit contra el Vilanova, Pedro Dólera va fer un petit repàs del calendari que li queda al Pimer Equip escapulat en busca d'un nou objectiu, el somni del PlayOff. El tècnic va parlar per primera vegada de forma oberta d'aquest somni i de la complicació que, no obstant, tindrà aconseguir-ho.

 

"Estic una mica fart de sentir el tema de fora. S'ha de guanyar cada partit. Jo no miro casa i fora. Per mi tots els partits són iguals i un dia ho decantes a favor i l'altre no. Sempre respectem tots els contraris, el meu vestuari respecta tots els rivals. La gent, però, només mira la classificació del rival i pot veure-ho senzill de fer, però tots els equips són complicats i més encara aquells que ara s'estan jugant la vida a la categoria", afirma l'entrenador escapulat.

 

De cara a la recta final de la lliga, el tècnic admet que "sí, l'objectiu ara ja és la lluita pel PlayOff. No som el favorit, ni molt menys, però la nostra afició ens dóna aire per seguir fins al final per lluitar pel somni. Hi ha una comunió absoluta amb l'equip. Jugar al Nou Sardenya amb el públic a favor és un luxe i dels set partits que queden, quatre els tenim a casa. Això sí, hem d'anar a guanyar tots els partits, almenys intentar-ho. Aquí i allà".

 

Les rotacions de la plantilla estan convertint-se en un èxit sobretot en aquest tram final de campionat, d'aquest aspecte, Dólera destaca que "els jugadors són tots molt entregats i estan tots a un bon nivell. Fa setmanes que anem fent alguns canvis a l'aliniació, de vegades quatre o cinc, i tots responen. Per mi aquesta implicació, motivació i competència sana fins al final serà important per arribar fescos al moment on ens ho haguem de jugar tot".

acidH TEB FederacioAcell