Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ROCA HAURÀ D'ESPERAR A DIMECRES PEL DIAGNÒSTIC MÈDIC

El jugador va marxar enfonsat del camp

Primer EquipEl lateral escapulat està vivint un autèntic calvari aquesta temporada amb les lesions. Un cop superada la més llarga de totes i en el moment que el jugador recuperava la forma i començava a entrar a l'onze, un cop més els isquiotibials (ara de l'altra cama) l'han frenat en sec. L'abast de la lesió del jugador escapulat es coneixerà demà al migdia.

 

La victòria del Primer Equip de l'Europa davant el Vilanova va deixar un moment dur sobre la gespa. Xavi Roca, que a Castelldefels havia entrat de titular a la formació inicial i diumenge repetia, veia com l'esforç de mesos de recuperació i posada a punt petaven en sec al minut 53. Abans de la seva reaparició els isquiotibials de la cama dreta havien portat al jugador a estar setmanes aturat. Ahir la mateixa zona muscular però de l'altra cama també va dir, malauradament, prou.

 

Primer Equip
Delmàs, Ramon Suàrez i Pociello intenten consolar a Roca en el moment
del seu canvi a la segona part. El lateral va deixar el camp molt afectat

 

 

Després de les primeres observacions, es preveu que el diagnòstic de demà pugui situar la recuperació del jugador en un màxim de 4 setmanes més. Al campionat de lliga, doncs, encara li quedarien dues jornades (després de Setmana Santa es juguen 3 partits en 7 dies) on Xavi Roca podria intentar lluitar per tornar a entrar dins l'equip per disputar els últims minuts de la temporada.

 

acidH TEB FederacioAcell