Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

SIS FINALS

Arriba la hora de la veritat a Tercera

Primer EquipLa derrota a Cassà de la Selva ha estat, per inesperada i abultada, difícil d'encaixar. No obstant, la plantilla i l'afició ha de posar ja la vista en els propers sis partits. Són sis autèntiques finals de cara a poder seguir donant guerra a la zona alta. Quatre d'aquests sis es jugaran a casa. El factor gracienc ha de ser determinant d'aquí a la jornada 38.

 

Llagostera, Cornellà, Reus, Manlleu, Benavent i Palamós són els rivals que es veuran les cares amb l'Europa d'aquí al final de la lliga. Quatre d'ells visitaran el Nou Sardenya: Llagostera, Reus, Manlleu (aquests dos de forma consecutiva) i Palamós a la darrera jornada. A l'equip escapulat només li resten dos desplaçaments: Cornellà i Benavent.

Amb 18 punts en joc, qualsevol cosa pot passar encara en aquesta lliga. Cap distància és insalvable amb sis partits encara per jugar i més veient que cap equip agafa una ratxa sòlida. Tots els equips que lluiten per la quarta plaça de la lliga tenen calendari complicat. Els duels entre aspirants estan a l'ordre del dia i un mínim de dues vegades, cada equip s'haurà de veure les cares amb un equip de la zona alta. L'Europa jugarà de forma consecutiva contra tres d'aquests equips: Cornellà, Reus i Manlleu. Sortir "viu" d'aquesta triada determinarà les opcions de l'equip.

 

acidH TEB FederacioAcell