Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

JORNADA POC FAVORABLE

La quarta plaça torna a estar a cinc punts

Primer EquipLa jornada número 32 de lliga, la més llarga del campionat (disputada durant tres dies diferents) no ha deixat un bon balanç esportiu pel Primer Equip de l'Europa. El Prat, principal rival gracienc per la quarta plaça, ha guanyat i se situa provisionalment com a tercer classificat a l'espera de mig partit pendent del Santboià, que ara és quart.

 

A falta de sis jornades pel final i 18 punts en disputa, l'Europa es troba a cinc de la zona de PlayOff d'ascens. La diferència amb el Prat és aquesta, si bé amb el Santboià és de només quatre, però quatre "virtuals". El conjunt de Quim Ayats té pendent finalitzar la segona part del seu partit contra l'Olesa, un duel que els de Sant Boi dominen per 0-2 al marcador i que fa pensar que, tret d'un ensurt majúscul, sumaran tres punts més, cosa que farà que la distància real amb l'equip vermell sigui de set punts.

En el duel directe entre Cornellà i Manlleu, l'equip de Pérez Cabedo va deixar sense puntuar al de Miguel López, per la qual cosa l'Europa manté les distàncies amb l'equip d'Osona però veu com el conjunt verd torna a estar dos punts per sobre. Tot i que la jornada no ha estat gaire favorable, les distàncies no son pas insalvables i cinc punts, amb 18 per disputar encara i tenint en compte que cap dels aspirants ha aconseguit enganxar, darrerament, una ratxa de més de dues victòries seguides, equival a que tot és possible encara.

 

acidH TEB FederacioAcell