Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA LLIGA DELS DIMECRES NIT

Quatre jornades entre setmana a Tercera

Primer EquipLa temporada 09/10 compta al seu calendari amb un fet força insòlit de veure en un campionat: quatre jornades intersetmanals. Tres estan marcades des del sorteig de la lliga. Una d'elles, la de Setmana Santa, s'avança per voluntat dels clubs. A la lliga li queda un dimecres més el proper 14 d'abril. L'Europa visitarà Cornellà.

 

El nou sistema de PlayOff d'ascens, aplicat des de la temporada passada, torna a fer d'aquesta promoció un calendari de sis setmanes, com quan es jugava en sistema de lligueta. Això ha provocat que els calendaris de Tercera, sortejats al juliol, hagin d'acabar abans les seves respectives lligues. Aquesta temporada, tres jornades estaven ja assignades en dimecres: la número 5 (23 de setembre) la número 17 (16 de desembre) i la número 34 (14 d'abril). No obstant, amb l'avançament de la jornada de Setmana Santa, enguany els dimecres de lliga s'han augmentat fins a un total de quatre.

De fet, la Setmana Santa era una setmana de descans a Tercera Divisió fins la temporada passada. A partir d'ara s'intueix que sempre hi haurà futbol per aquestes dates a la categoria, donat que el calendari no s'ha d'allargar. Els clubs, per iniciativa pròpia, per descans dels seus propis aficionats, jugadors, empleats, etc. ja opten per avançar els seus partits a dimecres, dijous o divendres de la Setmana Santa. Així les coses, l'Europa ja ha jugat tres partits en dimecres aquesta temporada (2-1 a casa amb el Santboià, 1-3 a Manlleu i 4-0 a Cassà) i encara li quedarà una nova visita a Cornellà el dimecres dia 14 d'abril.

 

acidH TEB FederacioAcell