Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

... I L'AVERAGE?

Els duels particulars poden ser factors clau

Primer EquipQui més qui menys, a aquestes alçades de campionat, ja ha tret la calculadora del calaix i ha començat a fer matemàtiques sobre les possibilitats de l'Europa i d'altres equips d'ocupar una de les primeres places de la lliga. El gol average particular serà un factor a considerar, donat que en cas d'empat a punts, pot acabar decidint una plaça.

 

En una disputa tan apretada entre Santboià, Prat, Cornellà, Europa i Manlleu (actual ordre classificatori en lluita per la tercera i quarta plaça), el gol average particular dels duels disputats entre els aspirants pot ser determinant. En aquest sentit l'Europa presenta bons números en la majoria de les combinacions possibles. Tot seguit les repassem:

 

L'AVERAGE PARTICULAR DE L'EUROPA

 Santboià: Si bé l'equip de Quim Ayats sembla ja difícil d'enxampar, cert és que les matemàtiques encara ho permeten per qualsevol dels aspirants que venen darrere. Amb el conjunt vermell l'Europa té l'average particular empatat (2-1 a Gràcia i 1-0 a Sant Boi). En aquest cas s'hauria de mirar el general, on el Santboià guanyaria amb un balanç de +16 gols per davant dels +9 de l'Europa.

Prat:  En cas d'empat a punts contra l'autèntic rival directe (ara mateix) a la classificació i l'equip a desbancar de la darrera plaça que dóna accés al PlayOff, l'Europa sortiria afavorit. Una victòria 2-0 a Gràcia i un empat 1-1 al Prat de Llobregat, posarien al conjunt escapulat per davant en cas d'igualtat a punts.

Cornellà: El Cornellà també té moltes butlletes per seguir participant de la 'rifa' fins al final. El duel directe entre els verds i els escapulats està igualat parcialment. Un 2-2 al Nou Sardenya encara s'ha de sumar al partit de la segona volta, que es disputarà d'aquí dues jornades i que pot ser determinant.

Manlleu: Amb un parcial d'1-3, en una de les dues victòries a fora aconseguides per l'Europa aquest any, el conjunt gracienc té avantatge temporal en el duel de gols particular. El Manlleu encara ha de visitar el Nou Sardenya, però hauria de guanyar de dos gols de diferència per igualar l'average i tres per donar-li la volta.

 

En definitiva, l'Europa té una mica de tot en la suma dels average particulars. En té un de perdut (Santboià), un de guanyat (Prat) un que està totalment per decidir (Cornellà) i un que també està per decidir però força favorable temporalment (Manlleu). Segons els resultats que es donin a les properes jornades, els punts que se sumin a la lliga poden arribar a tenir un "punt extra" amb aquest factor desempatant del futbol.

 

acidH TEB FederacioAcell