Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA JUGARÀ TRES DIUMENGES SEGUITS A CASA

Ho provoca la jornada 34 entre setmana

Primer EquipEls capricis del calendari estan plens de situacions curioses aquesta temporada. Si a finals d'any, entre desembre i gener, l'Europa va jugar quatre de cinc partits a fora, ara el conjunt escapulat afrontarà tres diumenges de forma consecutiva amb partit a casa, al Nou Sardenya. L'única jornada pel mig a domicili es juga entre setmana.

 

El fet que el partit Cornellà-Europa es jugui el dimecres 14 d'abril, provocarà que el conjunt escapulat tingui partit cada set dies a casa fins a tres vegades d'aquí a final de mes. A la primera volta, els partits de Reus i Manlleu es van jugar seguits a domicili i ara tocarà fer-los a l'estadi gracienc. Com la jornada 34 és intersetmanal, a nivell de diumenges l'efecte visual col·loca tres partits seguits a casa, on el soci anirà cada 7 dies al seu propi estadi a veure l'Europa en lliga.

Aquest és un fet insòlit, molt difícil de donar i que forma part dels capricis d'un calendari que aquest any ha tingut diverses situacions peculiars. De fet, el factor camp és l'arma més important del club gracienc d'aquí al final de la lliga. De les sis jornades que li resten per disputar, quatre són a casa i tres de forma consecutiva.

 

acidH TEB FederacioAcell