Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

"ÉS UNA CARRERA DE FONS"

El tècnic escapulat valora el final de la lliga

Primer EquipL'entrenador del Primer Equip de l'Europa, Pedro Dólera, afirma en una entrevista a El 9 Esportiu que, malgrat que restin poques jornades per a la finalització del campionat, la cursa dels aspirants a la quarta plaça és una carrera de fons. El 'míster' creu que l'Europa no ha dit l'última paraula encara en aquesta lliga i donarà guerra fins al final.

 

Ignasi Noguer va publicar ahir al diari esportiu en català una entrevista amb el tècnic escapulat en que repassava les opcions finals de l'equip en aquesta lliga i els duels més immediats. A continuació us deixem l'article íntegre en la seva versió digital.

Que el cinquè de la taula perdi 4-0 al camp del quinzè, al qual supera en 18 punts, no és gaire normal. Ara bé, si la desfeta és al camp del Cassà, un conjunt que encadena deu partits sense perdre i que ha guanyat el Prat i el Santboià i empatat contra el Reus, el Cornellà i el Manlleu, el fet canvia. «Va ser un enfrontament complicat. Desplaçament molt llunyà, entre setmana i només començar ens marquen un gol. Jo mai he estat un tècnic que especuli amb el resultat, i en aquesta situació, encara menys. Vam buscar l'empat i ens en van caure quatre. Crec que no importa perdre per 4-0, 10-0 o 1-0, importa guanyar», afirma un Pedro Dólera, tècnic de l'Europa, que no llança ni molt menys la tovallola. «Encara queden 18 punts i no hem dit l'última paraula. Jo sempre dic que això és una carrera de fons», recorda.

Pas a pas

Tot i que el calendari diu que l'Europa encadena partits contra rivals directes com ara el Cornellà, el Reus i el Manlleu, Pedro Dólera prefereix centrar-se en el Llagostera, el proper rival del seu equip. «Vèncer el Cornellà no servirà de res si no ho fem aquest cap de setmana a casa. El Llagostera està en zona de ningú i espero que vinguin una mica relaxats. Tenim ganes de tornar al públic allò que es mereix, perquè ara estem decebuts i tristos», diu un Dólera que prefereix extreure les conclusions positives de la derrota contra el Cassà. «Estar a cinc punts del quart no és un fracàs. Hem de disfrutar de la bona situació en la taula i anar a totes. La derrota ens ha de servir per recordar com n'és, de difícil, aquest grup i tot el que hem patit i lluitat per arribar fins aquí», conclou el tècnic.

 

Article íntegre: El 9 Esportiu

 

acidH TEB FederacioAcell