Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CANO, L'AMO DE L'AIRE

Vuit gols vitals duu el central, set amb el cap

Primer EquipÉs normal que el davanter centre de tot equip de futbol sigui el pichichi particular de la plantilla, però poc habitual és que per darrere, el primer de la llista sigui un central. Àlex Cano, amb els seus remats de cap, ha ajudat ja a sumar 13 punts a les xifres particulars de l'Europa al campionat. Només un dels vuit gols no ha estat amb el cap i, a sobre, des de mig camp.

 

Quan hi ha una falta propera a la frontal de l'àrea o un còrner a favor de l'Europa, el Caliu Gracienc i la Torcida escapulada, rere el gol de l'estadi, ja comencen a cantar el nom de Cano. El poderós joc aeri del defensa gracienc és una de les moltes sorpreses agradables de la temporada. El jugador ha participat en un total de 13 punts del seu equip amb els seus remats amb el cap. En la darrera jornada, per exemple, va ser providencial per evitar la primera derrota en lliga a casa del seu equip en rematar un còrner servit per Delmàs amb 0-1 pel Llagostera al marcador.

Dels vuit gols transformats fins ara per Cano, set han estat amb el cap. Sis a pilota aturada i un en acció de centrada per la banda. L'únic gol que ha fet Cano en aquesta lilga amb el peu, va ser directament espectacular. A Blanes, un mal refús del porter Coca va caure a peus del central escapulat qui, des de mig camp, va engaltar un xut tal com li venia la pilota que va acabar al fons de la xarxa amb un espectacular globus. Un altre gol per l'aire, com no!. Aquell gol va donar un punt al seu equip, donat que el marcador va acabar amb taules.

 

Primer Equip
Cano celebra el gol de l'empat de l'Europa, diumenge, contra el Llagostera

Primer  Equip
Els germans Cano instants abans de l'Europa-Cornellà a la primera volta

 

No hi haurà duel de germans

El germà del poderós central escapulat, Carles Cano, jugava fins ara de davanter a les files del Cornellà, rival de l'Europa aquest dimecres. Tots dos germans han tingut una trajectòria molt similar a les categories de base i un cop en edat sènior, la primera vegada que van coincidir com a rivals va ser al partit d'anada al Nou Sardenya, a la segona part de l'encontre. Aquest enfrontament, tenint en compte l'edat de tots dos, ningú descarta que es pugui repetir diverses vegades en el futur. Ara, Carles Cano està cedit fins a final de temporada al Sants.

 

 

acidH TEB FederacioAcell