Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

GAIREBÉ UN ANY SENSE VIURE UNA DERROTA AL NOU SARDENYA

L'Europa s'ha mantingut 51 setmanes ferm

Primer EquipLa derrota de diumenge davant el Reus a l'estadi ha deixat el registre d'imbatibilitat de l'actual Europa al Nou Sardenya en 351 dies, gairebé un any. El conjunt de Pedro Dólera s'ha quedat a tocar d'igualar un registre que data del 1963: no perdre a casa en tota una temporada sencera. Fa 48 anys d'aquest registre i, mínim, en tocarà que en faci 49.

 

Molts socis de l'Europa no recorden una ratxa similar. De fet, l'Europa actual ha arribat més lluny que molts dels anteriors mantenint l'estadi com un fortí. L'actual plantilla escapulada ja ha superat un registre. Ho va fer al gener en completar una volta invicte, fet que no tenia lloc a Tercera Divisió des de la temporada 70/71, fa ni més ni menys que 39 anys.

Des de la darrera derrota (contra el Palamós el dia 3 de maig de 2009, pel resultat de 2-3) fins la del Reus de diumenge, l'equip ha sumat un total de 12 victòries (1 a la jornada 38 de l'any passat i 11 enguany) i cinc empats. Ara l'equip té davant seu dues jornades més al Nou Sardenya abans d'acabar la temporada. Manlleu i novament Palamós són els rivals a rebre. El comptador es torna a posar a zero.

acidH TEB FederacioAcell