Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UN ANY MÉS DE MÈTODE

La notícia més esperada ja és una realitat

Primer EquipPedro Dólera i el seu staff seguiran al capdavant de l'Europa la propera temporada. El conjunt escapulat es converteix en el primer equip de Tercera en anunciar la composició del seu cos tècnic de cara al proper curs. A la sala de premsa, els socis van aplaudir la tasca del tècnic i dels jugadors, que no es van perdre l'acte de renovació.

 

El "mètode Dólera" ha sentat càtedra enguany a Tercera i ho seguirà fent almenys una temporada més. Club i entrenador van proclamar ahir a la sala de premsa del Nou Sardenya la renovació del tècnic revelació de la categoria. Pedro Dólera, Cristian Colás i Toni Ribas treballaran un any més per seguir donant motius d'orgull a una afició que torna a estar novament il·lusionada.

Socis, jugadors, directius i premsa es van donar cita ahir al vespre a la sala de premsa per escoltar la, possiblement, notícia més esperada de les darreres setmanes. La renovació del tècnic permetrà, des d'ara, treballar amb vistes de futur i amb la tranquil·litat de fer-ho amb temps per endavant per estudiar les millors opcions de planificació. A la taula principal, el president del club Guillaume de Bode va anunciar "la millor notícia possible per l'Europa. El gran treball del nostre entrenador ens ha portat a viure la millor temporada en anys i és per això que tant ell com el seu cos tècnic mereixen tota la confiança del club". En aquest sentit el directiu responsable de l'àrea esportiva, Arturo Ramírez, va afegir en la seva curta intervenció que "Pedro Dólera a més d'un gran entrenador és una gran persona, amb un gran component humà, i això en un club com el nostre és molt important".

El gran protagonista de la tarda, el tècnic escapulat, va afirmar sentir-se "molt orgullós de la temporada realitzada. Vam prometre esforç i una filosofia de joc i l'hem portada fins a l'extrem aconseguint el que considero una gran temporada". Fora del protocol previst però animat pels presents a la sala, el capità de la plantilla, Àlex Delmàs, va intervenir agraïnt al soci "el seu suport incondicional durant la temporada. Cal felicitar també als tècnics per portar-nos fins aquí i als meus companys per fer-ho possible al camp". Durant diversos moments del vespre es van repetir els aplaudiments dels presents a l'acte en una jornada de reafirmació europeista.

 

LES IMATGES DE L'ACTE DE RENOVACIÓ DEL COS TÈCNIC

Primer Equip
Dólera, somrient al moment que el president Guillaume de Bode
destacava la gran temporada realitzada per l'equip

Primer Equip
Dólera, De Bode i Ramírez durant l'acte celebrat a la sala de premsa

Primer Equip
Cara de satisfacció de l'entrenador per la feina feta.

Primer Equip
La foto per a la història. Hi haurà "mètode Dólera" un any més

 

Article La seva presentació, fa un any
Article Neix el "mètode Dólera"
Article
El millor equip en 9 anys
Article
El soci tria el seu millor partit

 

acidH TEB FederacioAcell