Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

BENAVENT, ESCENARI DE LA DARRERA OPCIÓ DE TRIOMF A FORA

L'Europa, davant un equip que es juga la vida

Primer EquipEl camp més estret de la categoria serà l'escenari on l'Europa jugarà el seu darrer partit a domicili de la temporada i on intentarà millorar una mica els seus fluixos números a domicili, almenys pel que fa a victòries. Davant seu, un equip en plena lluita per evitar el descens no compensat. Ara mateix, a 2a B, Gavà i Terrassa provoquen cinc descensos.

 

L'Europa haurà de lluitar, principalment, contra quatre factors que no se li donen gens bé aquesta temporada: El primer, guanyar a domicili. El segon, fer-ho contra equips de la zona baixa lluny del Nou Sardenya. El tercer, els camps de reduïdes dimensions que no permeten gaire el joc de toc de l'equip. El quart, la gespa natural, superfície tradicionalment incòmode pels escapulats. Si a tot això li sumem que al Benavent li va tres quartes parts de la temporada en joc, ens trobem davant un partit gens fàcil pels europeistes.

El curiós del cas, però, és que l'Europa ha protagontizat partits de bon joc a domicili.  Alguns fins i tot brillants. El problema no radica en la filosofia futbolística (s'ha jugat tot l'any igual), ni tampoc en ser vulnerable a domicili (només s'han perdut 7 dels 18 partits disputats). El que ha marcat el fluix bagatge del conjunt gracienc a domicili ha estat l'excés d'empats i l'escassetat de triomfs, fins a la data només dos i del segon ja fa més d'una volta. En aquest tram final, amb tota la feina feta, a l'Europa només li queda l'orgull de tancar la temporada amb un triomf a casa a la darrera jornada i una victòria aquesta setmana a domicili: Benavent és el destí.

acidH TEB FederacioAcell