Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ÀLEX DELMÀS ENTREVISTAT A GRACIAMÓN TELEVISIÓ

El capità, protagonista al portar informatiu

Primer EquipLa temporada s'acaba (diumenge el darrer partit) i és moment de fer balanç i de descatar tot allò que hagi estat característic del perfil donat pel Primer Equip en el curs de la campanya 09/10. Àlex Delmàs, capità de la primera plantilla, va ser entrevistat pel portal informatiu de Graciamón, el qual ha recollit i publicat les seves impressions.

 

Manel López, director de Graciamón (un dels portals online, de temàtica local, que segueix les evolucions del club escapulat) va entrevistar al Nou Sardenya al capità europeista. Preguntat per les característiques de l'Europa actual, Delmàs va destacar que "si alguna cosa ens caracteritza és que transmetem uns valors de jugador molt a futbol. No ho diem nosaltres, sinó gent de fora també. Treballem molt i tenim molta humilitat".

"Som millors atacant com a grup. Atacant tots som millors que defensants tots. El nostre equip està format per ser més atacant que defensiu. Tenim molt bons números de gols i estem en línia positiva" ha declarat el migcampista europeista. L'entrevista sencera, de gairebé dos minuts i mig de durada, la podeu trobar al portal de Graciamón fent clic AQUÍ.

acidH TEB FederacioAcell