Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TOT FET PER DALT

L'Hospitalet, Reus, Santboià i Prat al PlayOff

Primer EquipEls tres grans favorits per disputar la fase d'ascens a Segona B han acabat complint amb el guió previst: L'Hospitalet, Reus i Santboià. La quarta plaça en disputa, que ha tingut diversos pretendents, s'ha acabat quedant a El Prat de Llobregat. Tots quatre aspiraran a pujar i intentar frenar els descensos compensats de Segona B.

 

Tots quatre equips tenen matemàticament assegurada la participació a la promoció i dos d'ells també les seves places, en l'ordre actual, a una jornada pel final de la lliga. Només una derrota de L'Hospitalet i un triomf del Reus permetria el canvi de líder (i conseqüent campió) amb un empat a punts trencat per l'average particular. Santboià i Prat saben que seran tercer i quart respectivament.

Tots ells intentaran l'ascens a la categoria de bronze i intentaran restar i deixar a zero el dèficit d'equilibri d'equips a Tercera Divisió. Ara mateix, amb la classificació de Segona B en mà, cinc equips de Tercera baixarien de categoria. Un parell d'ascensos deixarien les coses com estan -si l'equip català que juga promoció de permanència a Segona B fa la feina-. Tot el que sobrepassi els dos ascensos serà beneficiós pel conjunt del futbol català. Des de ceeuropa.cat felicitem als quatre candidats.

 

foto: aeprat.com

acidH TEB FederacioAcell