Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TOT PER FER PER BAIX

Dos descendits i cinc en zona de perill

Primer EquipDos equips ja saben que militaran l'any que ve a Primera Catalana: Olesa i Blanes. Per la seva banda, o Premià o Rapitenca certificaran la tercera plaça directa que resta. El perill, no obstant, no finalitza aquí. Fins a quatre equips més es jugaran diumenge fugir del 'no compensat'. A les 19 hores de diumenge es coneixerà el desenllaç final.

 

Tres equips baixaran -per normativa anual- a Primera Catalana. Dos d'ells seran Olesa i Blanes i el Tercer, matemàtiques en mà, només pot sortir dels duels d'aquest cap de setmana de Premià i Rapitenca. Els de les Terres de l'Ebre ocupen ara mateix aquesta posició. La tràgica situació dels equips catalans a Segona B afecta, ara mateix i a falta del PlayOff d'ascens, a un parell d'equips més i a un hipotètic tercer si també cau el català que jugui la promoció de permanència.

Un dels clubs que matemàticament es pot veure afectat per aquesta 'zona calenta' de la lliga és el rival de l'Europa aquest diumenge a les 17 hores (horari unificat), el Palamós. A banda del degà del futbol català, hauran de fer els deures encara el Vilanova, el Cassà i el Benavent. Qui se situi de la 14a posició cap a dalt, podrà planificar la propera temporada a Tercera amb total comoditat. Qui quedi "penjat" en funció dels no compensats, haurà d'estar pendent del PlayOff.

acidH TEB FederacioAcell