Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA TORNARÀ A JUGAR UN DELS TROFEUS MÉS ESTIMATS

No s'ha competit des del juny del 2008

Primer EquipEls dos títols de la Copa Catalunya obtinguts per l'Europa els anys 1997 i 1998 són, sens dubte, un dels motius d'orgull de la llarga història escapulada i els trofeus de més prestigi recent. La reforma de la competició permetrà al conjunt escapulat tornar a jugar-la durant la pretemporada. El format torna a canviar per incloure tots els equips de Tercera.

 

L'últim cavall de batalla de l'organisme federatiu és la copa Catalunya. Sense tenir resolt el problema de la present edició, en què encara s'ha de fixar la data per a la disputa del triangular entre l'Hospitalet, l'Espanyol i el Barça, la Federació ja ha traçat el camí que seguirà la copa catalana en la propera edició. L'edició que encara ha de finalitzar de la Copa Catalunya ha presentat el format més desprestigiat de la seva història, no incloent tots els equips de Segona B i Tercera. De fet, l'Europa no hi participa des de l'estiu del 2008 pel canvi de format.

 

Ara, la Copa serà més universal, perquè permetrà que hi participin tots els equips campions de tercera, segona i primera territorial, cosa que fins ara no passava. La copa s'estructurarà en tres fases i començarà a disputar-se a partir del proper 23 de maig amb l'entrada en competició dels equips campions de tercera territorial.

 

 

AIXÍ SERÀ LA COPA CATALUNYA 2010/11

 

 

Dret a participar

 

Tots els equips de Tercera, Segona i Primera Territorial, de Regional Preferent i Primera Catalana. A més, tots els equips de Tercera Divisió, Segona B, Segona A i Primera que vulguin fer-ho.

 

Primera Fase

 

2 eliminatòries (23-30 de maig) amb els campions de 3a territorial.

 

Segona Fase

 

1a eliminatòria (6 de juny): es disputarà entre els classificats de la primera fase, i els campions de 1a i 2a territorial, i preferent. 2a eliminatòria (13 de juny): la disputaran els guanyadors de la primera eliminatòria de la segona fase més el campió de catalana. 3a eliminatòria (20 de juny): entre els guanyadors de la segona eliminatòria.

 

Tercera Fase

 

Es jugarà a partir del 8 d'agost entre els equips de Tercera Divisió, Segona B i els classificats de la segona fase.  1a eliminatòria: 8 d'agost. 2a eliminatòria: 15 d'agost. 3a eliminatòria: 22 d'agost.

 

La participació a la Copa Catalunya serà en tot moment voluntària en qualsevol categoria. Les eliminatòries seran a partit únic, sempre al camp de l'equip d'inferior categoria. La inclusió dels equips professionals de Segona A i Primera Divisió es concretarà properament.

 

 

Font: El 9 Esportiu

acidH TEB FederacioAcell