Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TOTES LES ZONES MIXTES

Repàs a 38 jornades de declaracions

Primer EquipUn total de 38 jornades de lliga donen per a molt pel que fa a declaracions dels entrenadors dels equips. Pedro Dólera ha concedit 38 rodes de premsa a Europa TV, plataforma que també ha recollit 19 declaracions dels altres entrenadors. En aquest article en repassem les millors, aquelles manifestacions verbals que han sentat càtedra enguany.

 

Les declaracions dels entrenadors de tots els partits de lliga d'aquesta temporada es poden consultar a la secció "Zona Mixta" del menú del Primer Equip o bé fent clic aquí . Després de mesos de competició i de passar per tot tipus de victòries, empats i derrotes, tant el tècnic europeista com la resta d'entrenadors han deixat frases pel record. Tot seguit les repassem.

 

 

JORNADA 1: EUROPA-AMPOSTA


El tècnic escapulat començava a intuir les bones sensacions de la temporada que acabaria deixant el seu equip

 

Pedro Dólera: "Estic super orgullós dels meus jugadors. Han demostrat que l'Europa i la seva afició poden estar molt contents d'aquest equip". Fran Artiga, tècnic de l'Amposta, li donava la raó: "Crec que l'Europa ha sigut millor que nosaltres".

 

JORNADA 5: EUROPA-SANTBOIÀ

 
L'inici de lliga de l'Europa era irregular. Al Nou Sardenya va arribar una gran victòria amb el Santboià de líder visitant.

 

Pedro Dólera: "Semblava que no teniem nivell i acabem de derrotar al líder"



JORNADA 7: EUROPA-PRAT


Gran matinal de futbol a l'estadi

 

Pedro Dólera: "Sempre dic que no som el Bayern de Munich, no som equip de 'filigranes', però juguem cada dia millor".

 

JORNADA 10: RAPITENCA-EUROPA


Triomf per 0-3 en el, possiblement, millor partit de la temporada

 

Pedro Dólera: "Hem fet el millor partit per tot, per joc i per definició".  Jordi Fabregat admetia que: "Hem estat superats en tots els aspectes del joc: físic, tàctic i de decisió. Ells han estat més intensos des del començament".

 


JORNADA 17: MANLLEU-EUROPA


Darrer triomf a domicili

 

Pedro Dólera: "És una victòria molt i molt important, primer perquè el Manlleu és un gran equip, després perquè només havia perdut una vegada en tota la lliga i en tercer lloc perquè el meu equip feia setmanes que per joc i ganes mereixia un triomf com aquest".

 

 


JORNADA 22: OLESA-EUROPA


Nova punxada contra el cuer. L'Europa s'allunya de la quarta plaça

 

Pedro Dólera: "El resultat d'avui per mi és una putada"

 

 

 

JORNADA31 : EUROPA-VILANOVA


Darrer triomf com a local

 

Pedro Dólera: "No hi haurà partits fàcils d'aquí al final de temporada. El Vilanova és un gran equip i m'agrada el tipus de futbol que el seu entrenador vol aplicar. Són un equip difícil de superar encara que no ho sembli".

 

 

 

JORNADA34 : CORNELLÀ-EUROPA


Abonats a l'empat entre els dos equips

 

El tècnic del Cornellà, Quique Pérez Cabedo afirmava que: "Som dos equips en que cada pilota en joc és com l'última. Europa i Cornellà som similars en estil de joc. Ells potser tenen més qualitat al mig del camp i nosaltres més força en aquesta zona. Són les diferències que trobo entre els dos equips".

 

 

 

 

acidH TEB FederacioAcell