Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

XAVI ROCA I IVAN PLANA PENGEN LES BOTES A L'EUROPA

L'Europa-Palamós, el seu darrer partit

Primer EquipDos jugadors de la primera plantilla escapulada van dir adéu definitiu al futbol en actiu el passat diumenge contra el Palamós en la jornada que tancava la lliga. El defensa Xavi Roca i el davanter Ivan Plana van jugar els seus darrers minuts defensant, com a titulars, la samarreta escapulada. Tots dos van ser ovacionats al moment del seu canvi.

 

Corria la veu per les grades del Nou Sardenya, però ningú havia confirmat oficialment la retirada dels dos jugadors. No obstant, l'afició ho va detectar ràpidament quan, al segon temps, primer Roca i després Plana van ser canviats i al moment del canvi absolutament tots els jugadors (fins i tot el porter) van abandonar les seves posicions per donar-lis el seu suport i aplaudir-los. El soci i aficionat europeista es va adonar, en aquell moment, que aquells no eren uns canvis qualsevol: Roca i Plana posaven punt i final a la seva carrera esportiva.  Els números del pas dels dos jugadors per l'Europa es tradueixen en 9 partits jugats per Xavi Roca, amb 7 com a titular i un total de 481 minuts jugats, veient 4 cartulines grogues. En el cas de Plana, 12 partits jugats, 6 com a titular, amb una suma de 483 minuts, havent transformat 2 gols i veient una cartulina groga.

 

Parlant sobre la retirada, Xavi Roca ha manifestat, en declaracions al lloc web oficial del club, que "per a mi ha sigut un plaer poder retirar-me en club històric com l'Europa, un equip fundador de la lliga, i envoltat d´un grup humà com ha sigut el d'aquest any. El veritable secret de la temporada és això. No em vull oblidar de tota la gent que he tingut al meu entorn al llarg de tota la meva trajectòria. Aquells que han disfrutat i patit al meu costat i que sempre m'han donat el seu suport. Gràcies a tots els que formen part de la família europeista. L'Europa sempre serà un club especial per a mi". Des de ceeuropa.cat agraïm als dos jugadors el tracte personal i humà dispensat en tot moment, el compromís i el seu pas per una entitat històrica com a punt i final a les seves trajectòries.

 

 


Primer Equip
Últims minuts en actiu de Xavi Roca en el partit contra el Palamós

Primer Equip
Roca aplaudeix al públic en el moment de la seva substitució

Primer Equip
Plana persegueix a Siscu, del Palamós, minuts abans de ser canviat

Primer Equip
Moment del canvi de plana. Al fons, Pociello aplaudeix al davanter

acidH TEB FederacioAcell