Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA TERCERA QUE VE (II)

Part 2: Nouvinguts i retrobats de Catalana

Primer EquipA falta d'una jornada per a la finalització de la lliga a Primera Catalana, la primera categoria territorial de casa nostra ja coneix els tres equips afortunats que la temporada vinent militaran en divisió estatal: Vilafranca, Montañesa i Masnou. La 'Monta' s'estrenarà a la categoria per primera vegada en la història del club barceloní.

 

El Vilafranca dels "Puchi" (Agustín Pujibert a la banqueta i Jonathan Pujibert, el fill, com a golejador) s'ha proclamat flamant campió de la categoria i anys després -concretament onze- torna un històric de Tercera a militar a la categoria que més li escau per bagatge. També torna el Masnou, equip que hi ha militat més recentment, després d'una bona temporada d'un equip on la majoria dels seus membres (dels dels jugadors, passant per tècnics i auxiliars) han passat per l'Europa, ja sigui al Primer Equip o a les categories inferiors.

 

Un ascens, però, destaca per sobre de la resta: la Montañesa. L'equip del districte barceloní de Nou Barris ha fet història. Per primera vegada en la seva trajectòria esportiva militarà a Tercera Divisió. Fa anys que històrics barcelonins com Sants, Horta, Júpiter o Martinenc intenten tornar a una divisió estatal, però en silenci i sense fer soroll, un "nouvingut" de la ciutat s'ha colat per sobre de tots ells.

 

 

Primer Equip
Darrer i fins a la data únic precedent entre la Montañesa i l'Europa
a Nou Barris, quan el camp encara era de sorra (novembre del 2004).
A la imatge, l'escapulat Rangel intenta treure-li la pilota a Rulo.


 

A priori, el Vilafranca intentarà la temporada vinent no patir cap angoixa i consolidar la categoria d'una divisió que es preveu força complicada. Per la seva banda, l'objectiu del Masnou serà clarament la permanència i per la Montañesa -amb idèntic objectiu- tot partit a Tercera, es guanyi, s'empati o perdi, ja serà un premi i una festa històrica setmana rere setmana.


acidH TEB FederacioAcell