Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

GUZMAN TORNA A CASA

El club recupera al jugador cedit al Masnou

Primer EquipL'Europa suma una nova alta al seu mig del camp: un cervell constructiu i creador. Carlos Guzman, organitzador de joc, torna a la seva casa després d'un any cedit al Masnou on s'ha convertit en home clau de l'ascens a Tercera i ha crescut i madurat de forma espectacular com a jugador, havent-se perdut només un partit en tota la temporada a Catalana.

 

Carlos Guzman va debutar amb l'Europa el 26 d'abril de 2009 de la mà de José Ángel Valero. Ho va fer a Amposta, en un històric 2-5 del conjunt escapulat, al tram final d'aquella lliga. En el seu primer partit com a escapulat (titular els 90 minuts) va convertir-se en un dels millors de l'equip. Tant va ser així que Guzman va repetir titularitat la següent setmana contra el Palamós, debutant també  al Nou Sardenya. El menut i habilidós migcampista, provinent del Juvenil A, va jugar tres dels quatre darrers partits del campionat de lliga, acumulant amb el Primer Equip tres titularitats i 270 minuts de joc.

 

Primer Equip
Guzman lluita una pilota el dia del seu debut al Primer Equip

 

El passat estiu, el jove jugador va ser cedit al Masnou, un equip format en una àmplia majoria per jugadors formats a la pedrera gracienca i que, a força de joventut i qualitat, ha aconseguit tornar a Tercera Divisió dos anys després de la seva darrera participació. A Primera Catalana, Carlos Guzman s'ha convertit en el cervell indiscutible del seu equip, jugant 37 dels 38 partits de lliga, fent dos gols i jugant els darrers 30 del campionat de forma consecutiva. Convertit ja en un futbolista altament consolidat, l'Europa recupera el jugador de la seva cessió i l'incorpora de ple dret a la plantilla 2010/2011 a les ordres de Pedro Dólera.

 

Primer Equip
Estrena amb el Primer Equip a casa: Europa - Palamós (lliga 08/09)

 

 

 

Amb l'alta de Guzman, la plantilla està formada a 10 de juny per 21 jugadors:
(en negreta i cursiva les altes i la procedència)

 

PORTERIA: Cañadas, Belsun i Gallego (Castelldefels)


DEFENSA: Àlex Isern, Cano, Pociello, Diego, Alberto González (Cornellà), Dani Ortega (Gramenet B) i Narcís Barrera (Blanes)


MIG DEL CAMP: Ivan Álvarez, Delmàs, Valderas, Gatell, Aitor González (Blanes), Remo Forzinetti (Manlleu) i Carlos Guzman (repescat Masnou)

 

DAVANTERA: Nefta, Simón, Ramon Rovira (Premià) i Cebrià Queralt (Cornellà)

 

 

ArticleAltes-Baixes 10/11 

 

acidH TEB FederacioAcell