Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA RENOVA AITOR OLMO I INCORPORA GUILLEM PARRÉS

El mig del camp es torna a reforçar

Primer EquipL'Europa ha mogut dues fitxes més en els darrers dies de cara a completar del tot la seva primera plantilla. Per un cantó, el defensa Aitor Olmo ha renovat la seva vinculació amb l'equip escapulat. D'altra banda, el mig del camp comptarà amb Guillem Parrés, jugador procedent del Premià. L'equip està format ara per un total de 23 jugadors.

 

Tretze són els jugadors fins ara renovats a la plantilla gracienca del bloc de jugadors que va finalitzar la lliga 09/10 el passat 9 de maig. Aitor Olmo s'ha sumat a Cañadas, Àlex Isern, Cano, Pociello, Diego, Àlex Delmàs, Gatell, Nefta, Valderas, Ivan Álvarez, Simón i Belsun per tal de seguir madurant el bloc que tants bons resultats ha donat. Amb la renovació d'Olmo la defensa compta amb vuit efectius entre centrals i laterals.

 

Primer Equip
Parrés pressionant al seu nou company Nefta al partit de la passada lliga

 

El mig del camp de l'Europa comptarà amb una nova alta. Després del retorn de Carlos Guzman, aquesta línia de joc de l'equip es reforçarà amb Guillem Parrés, jugador de 23 anys provinent del Premià. Parrés se suma a les altres tres cares noves d'aquesta zona del camp: el citat Guzman, Remo Forzinetti i Aitor González.

 

 

Amb aquests darrers moviments de plantilla i mercat, el Primer Equip està format a 12 de juny per 23 jugadors:
(en negreta i cursiva les altes i la procedència)

 

PORTERIA: Cañadas, Belsun i Gallego (Castelldefels)


DEFENSA: Àlex Isern, Cano, Aitor Olmo, Pociello, Diego, Alberto González (Cornellà), Dani Ortega (Gramenet B) i Narcís Barrera (Blanes)


MIG DEL CAMP: Ivan Álvarez, Delmàs, Valderas, Gatell, Aitor González (Blanes), Remo Forzinetti (Manlleu), Carlos Guzman (repescat Masnou) i Guillem Parrés (Premià)

 

DAVANTERA: Nefta, Simón, Ramon Rovira (Premià) i Cebrià Queralt (Cornellà)

 

 

ArticleAltes-Baixes 10/11 

 

acidH TEB FederacioAcell