Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA PLANTILLA QUEDA TANCADA DE FORMA DEFINITIVA A 24 DE JUNY

Ramon Suàrez i Josu, baixes voluntàries

Primer EquipLa plantilla del Primer Equip de l'Europa queda definitivament tancada de cara a l'inici de la pretemporada (26 de juliol). Els dos darrers futbolistes amb situació pendent de resolució causaran baixa voluntària del club. Els juvenils Fernando i Márquez faran la pretemporada amb l'equip. Els 23 jugadors anunciats fins ara formaran el grup d'inici de la 10/11.

 

Ramon Suàrez i Josu Rodríguez tenien la oferta ferma del club de renovació de cara a la propera temporada. Tots dos, motivats per viure altres experìencies personals i futbolístiques, han decidit voluntàriament no seguir formant part de la primera plantilla gracienca. Així doncs, els 23 futbolistes oficialitzats fins a la data formaran el grup que començarà els entrenaments de pretemporada el darrer dilluns de juliol.

 

Amb aquests darrers moviments de plantilla, el Primer Equip està format a 24 de juny per 23 jugadors:
(en negreta i cursiva les altes i la procedència)

 

PORTERIA: Cañadas, Belsun i Gallego (Castelldefels)


DEFENSA: Àlex Isern, Cano, Aitor Olmo, Pociello, Diego, Alberto González (Cornellà), Dani Ortega (Gramenet B) i Narcís Barrera (Blanes)


MIG DEL CAMP: Ivan Álvarez, Delmàs, Valderas, Gatell, Aitor González (Blanes), Remo Forzinetti (Manlleu), Carlos Guzman (repescat Masnou) i Guillem Parrés (Premià)

 

DAVANTERA: Nefta, Simón, Ramon Rovira (Premià) i Cebrià Queralt (Cornellà)

 

 

Primer Equip

 

Reunió amb socis i penyistes

El passat dimarts, a la sala de premsa de l'estadi Nou Sardenya, el tècnic del Primer Equip, Pedro Dólera, va explicar a socis i penyistes els moviments i configuració de la plantilla de cara al proper exercici esportiu 2010/2011. Dólera va argumentar la línia de treball seguit per elaborar el planter i va manifestar que trobar-se a finals de juny amb la plantilla tancada i tots els jugadors i l'staff tècnic de la passada campanya al dia de pagament, és un fet inusual a Tercera i un privilegi de cara a la planificació.

En aquesta reunió també es va aprofitar per explicar part de les noves metodologies d'aplicació i interactuació entre primera plantilla i Juvenil A, de cara a la projecció futura de jugadors. Així mateix, el president del club, Guillaume de Bode, va explicar alguns dels canvis que patirà la gespa i el perímetre de l'estadi en les obres que començaran el 12 de juliol.

 

 

 

ArticleAltes-Baixes 10/11 

 

acidH TEB FederacioAcell