Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

VALERO: "ANIREM A PEL RÈCORD DE PUNTS DELS DARRERS ANYS"

El 'míster', confiat en seguir la bona línia

Record

Amb la permanència a Tercera totalment garantida i els mínims objectius assolits, el cos tècnic de l'Europa no vol que l'equip es relaxi en les dues jornades que resten. Per a això, l'equip intentarà sumar entre Mataró i Barcelona B el rècord de punts en lliga des que l'Europa no juga un PlayOff. L'actual registre està en mans del darrer equip de Pep Moratalla (temporada 05/06) que va acabar en 11a posició amb 50 punts. L'Europa actual està 9è però amb 49 punts. Hi ha sis en joc per intentar-ho. Els primers tres, diumenge a les 17 hores a Mataró.

En aquest sentit, José Ángel Valero, tècnic gracienc, ha expressat a Europa TV que "anem objectiu a objectiu. Sabem que en els darrers set anys la màxima puntuació han estat 50 punts i un 11è lloc. Ho tenim complicat, però intentarem acabar la temporada el millor possible tant en gols a favor com gols en contra". Tot i la falta de regularitat de l'equip, el tècnic creu que "aquest equip mereix respecte, perquè a casa, tot i tenir accidents, tenim una mitjana de tres gols per partit i fora de casa hem puntuat i guanyat en llocs molt difícils d'on hem sortit aplaudits".

En declaracions a Europa Ràdio, l'entrenador considera que "les notes s'han de donar a final de temporada. Esperem que aquest final de temporada no sigui per treure un excel·lent, però sí per acabar el més a dalt possible de la classificació". Valero creu que "aquest equip ha sortit de dues situacions molt i molt complicades. Estàvem amb la llum d'alarma i l'equip ha sabut sortir-ne amb el màxim esforç i estem molt satisfets".

acidH TEB FederacioAcell