Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DANI CONTRERAS SERÀ EL NOU SEGON ENTRENADOR DE L'EQUIP

Cristian Colàs emprendrà camí en solitari

Primer EquipEl cos tècnic de la primera plantilla gracienca presentarà un canvi a la banqueta. El fins ara segon entrenador de l'equip, Cristian Colàs, marxa per provar l'aventura d'entrenar com a primer tècnic. En el seu lloc arriba Dani Contreras, qui ja havia treballat al costat de Pedro Dólera. Fa dues temporades va estar amb ell a la banqueta del Marianao Poblet.

 

Dani Contreras serà l'única cara nova del cos tècnic en vistes a la propera temporada. Segon de Dólera en la seva etapa al Marianao, Contreras es retrobarà amb el tècnic de El Prat de Llobregat per emprendre junts la segona temporada de Dólera a Tercera. En l'aspecte de preparació de porters, seguirà per segon any Toni Ribas. Així mateix, el cos auxiliar manté tots els seus membres: Siscu Boj (delegat), Marcel Ugas (fisioterapeuta) i Jesús Amores (utiller). A la vegada, els responsables de representació i comunicació tampoc variaran: Víctor Martínez (directiu responsable del Primer Equip) i Àngel Garreta (responsable de comunicació i premsa del Primer Equip).

 

Primer Equip
Dani Contreras, al Nou Sardenya amb la samarreta del seu nou equip

 
 
Carta de comiat de Cristian Colàs
 
El fins ara segon tècnic de l'Europa ha dirigit una carta a ceeuropa.cat per tal de fer-la arribar a tots els estaments del club, socis i aficionats en general. El text íntegre del comunicat és el següent:
 
"Un cop notificada la meva intenció al Sr. Pedro Dólera com a tècnic del primer equip i màxim responsable de l’staff , us vull comunicar la meva decisió de no continuar formant part de l’staff tècnic del primer equip del club per a la propera temporada 2010-2011. El meu objectiu és iniciar un nou projecte esportiu com a màxim responsable tècnic.
 
Desitjo expressar, de tot cor, el meu profund i etern agraïment pel tracte i atenció rebuda. Només tinc bones paraules per tota la gent que formeu aquest club i que heu fet que aquesta temporada sigui difícil d’oblidar per la meva part. Gràcies a tots i cadascun dels jugadors del primer equip, a tot el cos tècnic del que tant he aprés (en Pedro, en Toni i en Xavi), als membres del cos tècnic auxiliar (en Marcel, en Siscu, i en Jesús). A tots els entrenadors/es i jugadors/es de la pedrera, encapçalats pel seu coordinador en Jordi Vela. A l’Àngel Garreta, en Victor Martínez i a la gerència del club encapçalada per en Carlos Pablos i tota la gent d’administració. A la gent del bar i als patrocinadors i sponsors, així com a tots i cada un dels membres de la Junta Directiva del club per la vostra incansable feina i el tracte dispensat cap a la meva persona.
 
Gràcies també a tota l’afició, penyes i a tots els socis/sòcies i aficionats que durant tota la temporada s’han apropat per donar forces a un equip que s’ho ha merescut i s’ho mereix. A tots els que amb les seves paraules ens han fet viure i sentir moments molt agradables i intensos. Desitjant que la propera temporada sigui molt millor encara i més positiva que aquesta que finalitza, s’acomiada un escapulat a la vostra disposició pel que calgui.
 
Força Europa!
Cristian Colàs"
 
 

Primer Equip
En Cristian, al partit amistós contra l'FF Kalmar

 

Des de ceeuropa.cat i en nom de la Junta Directiva i dels propis mitjans de comunicació del club, volem agraïr a Cristian Colàs la total dedicació mostrada pels nostres colors, afegint un alt component humà que ha ajudat, i molt, als èxits aconseguits la temporada passada. Des d'aquí desitgem que la seva carrera com a primer tècnic sigui exitosa i un dia pugui tornar a defensar els colors de l'Europa.

acidH TEB FederacioAcell