Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA TERCERA QUE VE (III)

Part 3: Així queda la lliga després del PlayOff

Primer EquipUn cop finalitzades totes les categories que afecten a la Tercera Divisió (sigui per ascensos o descensos) i també les promocions d'ascens, els 20 equips de la categoria queden definits a falta de ratificació final. Alguns equips mantenen incògnites sobre el seu futur més immediat. El mes de juliol serà decisiu per la configuració definitiva.

 

L'Hospitalet, campió de la passada lliga, i el Santboià, jugaran la temporada vinent a la Segona B després de superar amb èxit la fase d'ascens. Aquests equips alliberaran dos "cocos" a una categoria que estarà farcida de grans entitats i que serà una total incògnita en el cas d'algun club. Aquests dos ascensos han afavorit que el Cassà pugui mantenir la categoria i que un nou club sigui benvingut a Tercera. Amb la salvació també de retruc del Benavent, l'entitat del Segrià ha decidit fusionar-se amb l'Ascó, donant pas al nou FC Ascó.

 

Aquests són els 20 equips que formaran d'inici la propera temporada a la Tercera Divisió: Espanyol B, Gavà, Terrassa, Reus, Prat, Cornellà, Manlleu, Llagostera, Europa, Balaguer, Amposta, Castelldefels, Palamós, Vilanova, Pobla de Mafumet, Cassà, Ascó, Vilafranca, Montañesa i Masnou. Dels 20, tres venen descendits de 2a B i tres ascendits de Primera Catalana.

 

 

Primer Equip
El Santboià, contra pronòstic, va assolir l'ascens a Segona B

 

El Terrassa es refunda i tots pendents de la Gramenet

 

Donada la greu situació econòmica i per tal de poder salvar almenys la Tercera Divisió, el Terrassa FC SAE s'ha renombrat oficialment com a Terrassa Olímpica 2010. Per la seva banda, els 20 clubs de Tercera estan a l'espera de veure com finalitza la situació econòmica a la UDA Gramenet, a Segona B. Si durant el juliol l'entitat colomenca no pot afrontar els deutes amb la plantilla, cap la possibilitat -remota però real- que la Tercera Divisió hagi d'acollir un descens federatiu de la Gramenet, situant la lliga de Tercera amb un total de 21 equips al calendari. El temps dirà, doncs, com queda definitivament la Tercera Divisió. Serà el quart i darrer capítol de la categoria a ceeuropa.cat.

 

 

fotos: ceeuropa.cat i fcbenavent.com

acidH TEB FederacioAcell