Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EQUIP TORNARÀ A LA FEINA EL DIA 26 AL CAMP DE L'ÀLIGA

Hi haurà un total de sis sessions dobles

Primer EquipEl dia 26 de juliol, darrer dilluns del mes, a les 19 hores, el Primer Equip de l'Europa es posarà en marxa per preparar la temporada 2010/2011. Ho farà al Camp de l'Àliga, on realitzarà totes les sessions i tots els partits com a local durant l'estiu per les obres del Nou Sardenya. L'equip jugarà el primer amistós el dissabte dia 31.

 

Els jugadors de la primera plantilla de l'Europa estan de vacances, però coneixen perfectament el planning que hauran de realitzar a partir del dia 26. El primer entrenament tindrà lloc al Camp de l'Àliga a les 19 hores d'aquell dilluns. Posteriorment, els jugadors realitzaran sis sessions dobles, matí i tarda, a partir del dimarts 27 i fins al dimarts dia 3, exceptuant dissabte dia 31 (partit) i diumenge dia 1 (primer dia de descans). Les sessions de matí començaran a les 10 i les de tarda a les 19 hores.

 

Primer Equip
Una imatge del primer entrenament de la temporada passada

 

 

Coincidint amb el desenvolupament del Campus d'Estiu al Camp de l'Àliga (finalitza a les 17 hores), l'Europa haurà de realitzar les sis sessions de matí en les instal·lacions d'algun altre equip de la ciutat, encara per determinar. L'equip, durant la seva particular pretemporada, jugarà un mínim de nou partits entre amistosos, Torneig d'Històrics i Copa Catalunya. En funció de si els escapulats passen la fase de grups de l'Històrics o alguna ronda de copa, aquest nombre final de partits augmentarà. El lloc web oficial de l'Europa donarà a conèixer demà els rivals de l'equip a la pretemporada.

acidH TEB FederacioAcell