Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL SANTBOIÀ, RIVAL DE FESTA MAJOR PEL VILA DE GRÀCIA

Un Segona B a la XVIa edició del trofeu

Primer EquipEl Santboià, recent equip de Segona B, serà el rival del Primer Equip de l'Europa el proper 15 d'agost en l'edició anual del trofeu d'estiu del club, el Vila de Gràcia. Aquesta serà la primera participació del conjunt vermell en un trofeu que comença a ser un clàssic dels estius catalans. El partit es jugarà a l'Àliga per motiu de les obres al Nou Sardenya.

 

Un dels equips de moda al futbol català, el FC Santboià, serà el rival de l'Europa al seu trofeu, un Vila de Gràcia que enguany celebrarà la seva edició número setze i que està cada dia més consolidat com un trofeu de prestigi dins els campionats estiuencs del futbol de casa nostra. L'equip que dirigirà Quim Ayats a Segona B participarà per primera vegada del trofeu gracienc.

 

La darrera visita del Santboià va ser al Nou Sardenya aquesta mateixa temporada passada, en campionat de lliga, en una jornada intersetmanal. Va ser un 23 de setembre de 2009 i el partit va acabar 2-1 favorable a l'Europa, amb gols de Gatell i Simón. A la imatge inferior veiem precisament a Simón controlant la pilota en aquell partit de l'any passat.

 

 

Primer Equip

 

L'Europa és l'equip amb més títols del seu propi trofeu amb un total de sis (1996, 2000, 2002, 2003, 2004 i 2005). L'equip escapulat fa ja quatre edicions que no pot aixecar el seu torneig. La Gramenet (1998 i 2008) és l'equip amb més victòries per darrere l'Europa, amb un total de dos. La resta d'equips vencedors l'han guanyat només una vegada i són el Lleida (en l'estrena del trofeu el 1995), Terrassa (1997), Zaragoza B (1999), Espanyol B (2001), Girona (2006), Barcelona B (2007) i Sabadell (2009).

acidH TEB FederacioAcell