Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA 'GRAMA', RIVAL A LA TERCERA FASE DE LA COPA CATALUNYA

Els colomencs visitaran el Camp de l'Àliga

Primer EquipMés de dos anys després, el Primer Equip de l'Europa tornarà a participar en un dels campionats més apreciats per l'afició: la Copa Catalunya. El retorn al sistema "clàssic" de competició permetrà tornar a competir a tots els equips de Tercera. El primer rival, la Gramenet de 2a B. El partit es jugarà a Gràcia el 7 o el 8 d'agost.

 

L'Europa no disputa aquesta competició des del primer dia de juny de l'any 2008. En aquella ocasió, el Badalona, també de Segona B, va deixar fora de la competició als escapulats en partit disputat al Nou Sardenya (1-4). Ara, el conjunt gracienc, de la mà de Pedro Dólera, tornarà a participar al campionat de Copa, entrant, com la resta d'equips de la seva categoria, directament a la tercera fase. En aquests emparellaments s'hi sumen els equips classificats de les rondes prèvies i s'agrupen els duels per criteris de proximitat.

 

 

Primer Equip
Imatge del darrer partit contra la Gramenet, a Santa Coloma, en duel
amistós de la passada pretemporada

 

La darrera vegada que la Gramenet i l'Europa es van veure les cares va ser el 9 d'agost del 2009 (pel partit de Copa tot just farà un any) en un amistós de preparació disputat a Santa Coloma i que va finalitzar amb empat sense gols. Precisament la 'Grama' és l'equip contra qui l'Europa ha jugat més partits en la història de la Copa Catalunya -un total de cinc-, comptabilitzant el seu balanç amb dues victòries escapulades i 3 del conjunt blau. El darrer duel de Copa data del 2006, un 13 d'agost, on l'Europa es va imposar als 16ns de final al Nou Sardenya per 2-1. Enguany, per motiu de les obres de l'estadi gracienc, el partit es jugarà al Camp de l'Àliga. Properament informarem del dia definitiu del partit i del seu horari.

 

 

TOTS ELS EMPARELLAMENTS DE TERCERA RONDA

Figueres - Manlleu
Llagostera - Cassà
Equipo JA - Badalona
EUROPA - Gramenet
Ol. Can Fatjó - Prat
Castelldefels - Sant Andreu
Vilanova - Ascó
Amposta - Rapitenca

acidH TEB FederacioAcell