Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA TERCERA QUE VE (IV)

El Cassà renúncia a jugar a Tercera Divisió

Primer EquipA l'espera de la publicació del calendari de lliga pel grup V de la Tercera Divisió, la UD Cassà, després de celebrar assemblea de socis, ha decidit renunciar a participar a la categoria i també a Primera Catalana. Reemplaçarà a l'equip blanc-i-blau el Premià, descendit de forma no compensada. El Cassà serà inscrit a petició a Preferent.

 

Ni a Tercera... ni a Primera Catalana. La UD Cassà ha demanat a la FCF (Federació Catalana de Futbol) la seva inscripció la propera temporada a Preferent, argumentant motius econòmics de manteniment de la plantilla. L'estament federatiu ha decidit ocupar la vacant del Cassà amb un dels equips que s'havia vist afectat pels descensos no compensats de Segona B, el Premià.

 

Així les coses, el conjunt del Maresme no perdrà finalment la categoria i ocuparà la plaça del Cassà en el sorteig del calendari de Tercera Divisió que hauria de fer-se públic aquesta mateixa setmana, segons ha anunciat la pròpia FCF. Amb aquest canvi, els 20 equips de Tercera per la temporada 2010-2011 són: Espanyol B, Gavà, Terrassa, Reus, Prat, Cornellà, Manlleu, Llagostera, Europa, Balaguer, Amposta, Castelldefels, Palamós, Vilanova, Pobla de Mafumet, Premià, Ascó, Vilafranca, Montañesa i Masnou.

acidH TEB FederacioAcell