Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA GRAMENET, NOM PROPI PER L'EUROPA AL CAMP DE L'ÀLIGA

Els colomencs, a l'estrena amistosa i oficial

Primer EquipUn mateix club serà protagonista per partida doble en la història de l'Europa al Camp de l'Àliga. El conjunt escapulat només ha disputat un partit amistós amb el Primer Equip al seu segon camp (contra la Gramenet B) i ara en jugarà un d'oficial de Copa contra la mateixa entitat. L'estrena oficial, però, serà amb l'equip "A" dels colomencs.

 

La història, al futbol, està sempre plena de casualitats. Una d'elles la protagonitza la UDA Gramenet. L'entitat colomenca tindrà el curiós "honor" de convertir-se en el primer rival tant amistós com oficial de l'Europa en partits disputats sobre la gespa artificial del Camp de l'Àliga. Fa quatre anys, un 30 de desembre del 2006, la primera plantilla gracienca va jugar un amistós de Nadal contra el filial colomenc, la Gramenet B, al Camp de l'Àliga (amb victòria per 2-0). Fins a la data, l'únic precedent de partit del Primer Equip al seu segon recinte esportiu.

 

Primer Equip
Onze històric de l'Europa en el seu primer partit (amistós) a l'Àliga.
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: Cirio, Iñaki, Ignacio, Víctor López,
Gallego, Isma Quiñones, Àlex Delmàs, Isma Porcel,
Albert Martínez, Toni Aguiló i Unai.

 

 

A principis del proper mes d'agost, en partit de tercera ronda de la Copa Catalunya, la Gramenet de Segona B ha quedat emparellada amb l'Europa, jugant-se el partit al camp de l'equip d'inferior divisió. En tenir el Nou Sardenya en plenes obres de substitució de la gespa artificial, l'Europa jugarà el seu primer partit de caràcter oficial de la seva història al Camp de l'Àliga. La casualitat ha fet que amb quatre anys de diferència, una mateixa entitat (amb els equips "A" i "B") sigui la protagonista de les estrenes amistoses i oficials dels partits europeistes a l'Àliga.

 

Primer Equip
Delmàs disputant la pilota amb Rojals, jugador que acabaria vestint
la samarreta de l'Europa, en l'amistós a l'Àliga de desembre del 2006

 

acidH TEB FederacioAcell