Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DÓLERA, ANY DOS

L'Europa es posa aquesta tarda en marxa

Primer EquipL'Europa del "mètode Dólera" començarà els entrenaments de pretemporada aquesta tarda al Camp de l'Àliga (19 hores). Fins a finals de setmana, l'equip realitzarà dobles sessions i el cap de setmana disputarà el primer amistós. Tota la pretemporada es realitzarà al nord de Gràcia. La del Primer Equip serà la primera plantilla del club en posar-se en marxa.

 

Pedro Dólera iniciarà aquest dilluns la seva segona temporada al capdavant del cos tècnic de la primera plantilla gracienca. Amb motiu de les obres de canvi de la gespa artificial del Nou Sardenya, l'Europa realitzarà tota la pretemporada (així com els partits com a local) al Camp de l'Àliga. Els entrenaments estaran tots oberts al públic i els partits -oficials o no- seran d'entrada gratuïta. D'aquesta manera es busca el màxim recolzament i seguiment del soci de la progressió de l'equip des del primer dia d'activitat esportiva.
.

 

Primer Equip
El Camp de l'Àliga, escenari dels entrenaments i partits com a local
de l'Europa durant tota la pretemporada de juliol i agost

Primer Equip
Dólera, dirigint el primer entrenament de la temporada passada

 

 

Cares noves en totes les línies de joc seran les protagonistes del primer entrenament. Els nous fitxatges i els jugadors renovats es vestiran avui de curt al segon terreny de joc del club. L'Àliga, en el passat, ja va acollir entrenaments del Primer Equip i un únic amistós fins a la data. Aquest estiu serà l'escenari clau de la preparació de la plantilla escapulada.

acidH TEB FederacioAcell