Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TRET DE SORTIDA

L'Europa 2010-2011 ja s'entrena a l'Àliga

Primer EquipUn nou Europa ja està en marxa. La primera plantilla escapulada va tornar ahir a la tarda a la feina després de les vacances. El Camp de l'Àliga va acollir el primer entrenament d'un equip que s'exercitarà en dobles sessions fins d'aquí una setmana. L'equip es va fer també la primera foto de família, de manera informal, incloent els jugadors juvenils.

 

Puntuals a la cita, els jugadors del Primer Equip van començar ahir la seva primera sessió de pretemporada. Les cares noves van compartir els primers minuts d'esforç i toc de pilota amb els seus nous companys. Fernando i Márquez, dos dels jugadors que seguiran formant part del Juvenil A la propera temporada, també van prendre part de l'estrena i realitzaran tota la preparació estiuenca a les ordres de Pedro Dólera, qui iniciarà la seva segona temporada a la banqueta de l'equip de Gràcia amb la intenció de seguir fent crèixer l'equip en una lliga que serà, de ben segur, més dura i competitiva que l'anterior.
.

 

Primer Equip
Primeres voltes d'escalfament al voltant del Camp de l'Àliga

Primer Equip
Alberto González, en primer pla, i Narcís, al fons, controlant la pilota

 

 

Una xerrada del cos tècnic i auxiliar amb els jugadors va precedir una primera foto de família informal per immortalitzar el dia de l'inici d'entrenaments de l'equip -foto disponible a la galeria d'imatges-. Posteriorment, la part física va agafar el protagonisme per acabar l'entrenament amb el que més agrada a un jugador: la pilota. L'equip realitzarà avui dimarts la primera de les sessions matinals. Aquestes sessions es realitzaran cada dia (menys el cap de setmana) fins al proper dimarts 3 d'agost. Les sessions de matí, que coincideixen a l'Àliga amb el Campus d'Estiu, es realitzaran a les instal·lacions esportives de la Taxonera (10h). A la tarda, tots els entrenaments previstos durant la pretemporada es realitzaran a l'Àliga (19h).

 

Foto Galeria d'imatges

 

acidH TEB FederacioAcell