Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

SIMÓN CAUSA BAIXA I EN PUNTA EL REEMPLAÇA JORDI SÁNCHEZ

El davanter deixa l'equip per motius laborals

Primer EquipJavier Simón abandona la disciplina del Primer Equip escapulat per motius laborals. El davanter europeista ha patit un canvi de situació professional en els últims dies que afecta a la seva vessant esportiva. En el seu lloc arriba un nou davanter, Jordi Sánchez, procedent de la Montañesa. El nou jugador ja fa dos dies que entrena amb l'equip.

 

La sessió matinal del passat dimarts començava amb una mala notícia per l'equip i el cos tècnic. Javier Simón va comunicar a Pedro Dólera el seu canvi d'entorn professional, fet que obligava al punta escapulat a deixar la disciplina gracienca. Dimecres, un nou davanter ja entrenava amb la plantilla: Jordi Sánchez. El punta, que va coincidir amb Dólera fa dos anys al Marianao, arriba procedent d'un recent ascendit a Tercera, la Montañesa.

 

Primer Equip
Jordi Sánchez, durant la sessió d'entrenament d'ahir a la tarda a l'Àliga

 

 

Sánchez, de 25 anys (29 de març del 1985) arriba per reemplaçar Simón a la davantera i fer costat a Remo, Cebri i Ramon Rovira en la demarcació d'homes més avançats. Jordi Sánchez pot actuar com a '9' en atac o també com a mitjapunta avançat. De característiques similars a Simón (bon joc d'esquenes a porteria i control de pilota), el jugador podrà participar des de l'inici dels primers partits de la pretemporada escapulada. El club, des de ceeuropa.cat i en nom de la Junta Directiva, vol desitjar molta sort a Javier Simón en la seva nova etapa i agraïr els serveis prestats a l'Europa així com el seu tarannà personal i la seva dedicació.

acidH TEB FederacioAcell