Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EQUIP ESTRENARÀ AVUI LA NOVA SAMARRETA SUPLENT

El disseny, similar al mític vermell dels 90

Primer EquipDesprés d'uns quants anys amb el color blau com a color íntegre de dalt a baix de l'equipació suplent, l'Europa estrena un nou segon joc de competició recuperant un color clàssic de les samarretes reserves del club: el vermell. L'equip estrenarà avui mateix el nou model al Feliu i Codina. La samarreta és una rèplica exacta a la de la primera equipació.

 

Uns quants anys després, l'Europa recupera el color vermell en la seva segona equipació i ho farà de cap a peus. El disseny del nou conjunt de roba replica exactament el model del conjunt blanc i blau per excel·lència, amb els mateixos detalls a la samarreta (coll, mànigues, logotips, escut, marca i patrocinador) i l'única variació del pantaló, que incorpora detalls en les vores, de color blanc, per fer joc amb les mànigues de la samarreta. El Primer Equip l'estrenarà avui mateix en el primer amistós al camp de l'Horta.

 

Primer Equip
Així és la nova equipació suplent de l'Europa. Les mitges també del mateix color

 

 

El disseny de l'equipació suplent (íntegrament vermella amb els únics detalls blancs de l'escapulari, les vores de mànigues i pantaló i detalls de les mitges) està inspirat en l'equipació clàssica dels anys 90, més concretament de l'etapa on el club es va proclamar bicampió de la Copa Catalunya. Aquesta equipació serà, progressivament, adaptada a tots els equips del club, deixant el fins ara habitual color blau en el record.
 

Primer Equip
El nou disseny està inspirat en la samarreta clàssica suplent de l'etapa
de les Copes de Catalunya. A la imatge, un equip de jugadors veterans
vestint-la el 24 de setembre del 1996 en l'homenatge a Ventura i Capella

 

acidH TEB FederacioAcell