Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DÓLERA: "SOMIAR ÉS GRATIS I PER ESFORÇ I TREBALL NO SERÀ"

El tècnic, entrevistat a COM Ràdio

Primer EquipDesprés d'una gran pretemporada i un bon inici de lliga, el tècnic europeista va ser entrevistat a COM Ràdio i va ser interrogat sobre les aspiracions gracienques. Dólera va admetre que "somiar és gratis", que l'equip hi posarà tot l'esforç però que serà una lliga molt dura i gens fàcil. Pel 'míster', tot es decidirà en les darreres 10 jornades.

 

Al COM Esports Competició, el periodista Toni Castro va entrevistar al tècnic de la primera plantilla escapulada. "Portem un estiu de treball intens i teniem por que arribés el primer dia, perdem i que ja no servís de res", va declarar el tècnic en la primera resposta. L'entrenador europeista va explicar els canvis de l'actual plantilla respecte la temporada anterior.

 

Espanyol B i Reus són indiscutibles favorits per un entrenador que aposta també pel Terrassa i "també hi ha equips com Llagostera, Prat, Manlleu, Cornellà i nosaltres que... uf, no se d'aquests qui és més favorit. Quan hi hagi enfrontaments directes, qui aconsegueixi guanyar sortirà molt beneficiat". Podeu escoltar l'entrevista sencera a l'enllaç inferior o a la secció d'àudio del portal web.

 

Audio Clica aquí per escoltar-ho

acidH TEB FederacioAcell