Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

GATELL, ALMENYS DOS PARTITS LLUNY DELS TERRENS DE JOC

El jugador es va lesionar als isquiotibials

Primer EquipRamon Gatell, segon capità de la primera plantilla de l'Europa i un dels golejadors de l'equip en la recent i brillant pretemporada escapulada, estarà un mínim de dues setmanes fora de les convocatòries per una lesió als isquiotibials de la seva cama dreta, produïda abans d'ahir en la sessió preparatòria amb els seus companys.

 

La lesió del 'noi de la casa' arriba en el pitjor moment. De fet, cap lesió arriba mai en bon moment, però és encara especialment més incòmode en jugadors com Gatell, que responen al perfil d'aquells futbolistes que augmenten el rendiment de forma progressiva amb el pas de les setmanes i les jornades. Enguany, Gatell s'ha mostrat molt fort ja des de la pròpia pretemporada, i és per això que aquesta aturada en sec és encara més mala notícia.

 

El jugador, que s'ha de fer proves mèdiques a la zona afectada, no podrà jugar els dos derbis seguits que disputarà el Primer Equip. El més immediat, aquest diumenge a l'Àliga contra l'Espanyol B. Posteriorment, a domicili al camp de la Montañesa. Les proves determinaran si la lesió es queda en dues setmanes o bé la gravetat és de més consideració que la valoració inicial.

 

acidH TEB FederacioAcell